Forum Interactiv Media Top 40
Stars Stars Stars Stars Stars Stars  Ion Bargan. Blog Stars Stars Stars
Noutăţi
Despre Noi
Emisiuni
Publicitate
SMS 3883
0900 00 900


LogIn
Utilizator:
Parola:
Am uitat parola InregistrareScrie un mesaj la mesaje@radiomedia.md


23-Oct-2008 Duel dintre primar şi consiliu
     Duelul dintre primarul de Cimişlia Gheorghe Răileanu şi majoritatea consilierilor din Consiliul Local şi-a lăsat amprenta şi la ultima şedinţă a consiliului orăşenesc. Circa jumătate din problemele propuse de primar pentru examinare în cadrul şedinţei au fost respinse, altele 12 au fost adăugate din partea consilierilor.
     Consilierii au adus învinuiri primarului, precum că nu respectă legislaţia în vigoare. Bunăoară nu a prezentat consilierilor spre aprobare Proiectul Planului Strategic de Dezvoltare a oraşului, a efectuat modificări în buget fără aprobarea Consiliului Local, a încălcat legislaţia privind desfăşurarea licitaţiilor de vînzare a terenurilor.
     La rîndul său, primarul Gheorghe Răileanu afirmă, că toate aceste învinuiri sunt tendenţioase şi urmăresc interese personale şi are rezerve vizavi de controalele desfăşurate în ultimul timp la primărie de către instanţele de profil.
     Lansări de săgeţi reciproce, polemici interminabile privind regulamentele replici şi interese de grup – aceasta domină în şedinţele Consiliului Orăşenesc Cimişlia. Între timp, în oraş economia decade, întreprinderile mari s-au închis, numărul şomerilor creşte, drumurile rămîn deteriorate şi populaţia emigrează. Cine va răspunde de acest impact – primarul sau consilierii, probabil şi unii şi alţii.

Comentarii: 20


550pxx100px

Te sustin Dandy... Jos cu cei care incurca orasul Cimislia ca sa se dezvolte! Haideti sa facem un miting contra intereselor personale in consiliu si in conducerea orasului si sa ii dam jos pe acestia care fac zarva intraiurea in consiliu, inclusiv si pe Balica! Cine nu e cu noi, este impotriva noastra!
Postat de Mos Craciun pe 30-Oct-2008 14:01:28


Primaria na ft de nimic pt ca asa ia ft conducerea Balica,Alexandrean au facut asa,da acum cit de cit acest primar incearca sa faca si este stopat de sfoloci de 3 crai si o craiasa Netedu,Negara, Raileanu si Griuleasa doar la cimtv se vede foarte clar.
Balica nui comunist da oricum a tradat si tradeaza Cimislia....JOS CU EL....
Postat de Dandy pe 29-Oct-2008 18:19:35


daaaa nare importanta cine conduce important cum si ce se vede kred ka sunteti de acord ca primaria cimisliei intodeauna a fost de nimic cred ca navem ce alege nici primarul nici consilierii nu fac treaba imi pare rau dar e asa
Postat de nikolica pe 29-Oct-2008 14:43:50


Lsatio bre si voi cu Balica... El poate ca nu a fost niciodata comunist dar oricum este impotriva primarului.... Dar ce depinde de ceilalti consilieri... O sustin pe Nataly... Pun bete in roate primarului si viceprimarului care incearca sa faca ceva! D-le primar... Sa stiti ca noi va sustinem!
Postat de Mos Craciun pe 29-Oct-2008 11:23:31
balica nu-a fost nici-odata
comunist in comparatie cu alti conducatori,este membrul unui partid- Partidul Democrat din Moldova si nu-a tradat pe nimeni.
Postat de daniil pe 29-Oct-2008 09:54:18


Dl Netedu CHIAR NU VII RUSINE?
Ati fost atitia ani la conducere si n-ati facut nimic pt oras si acum cind dl Primar cu viceprimar incerarca sa faca cit de cit tot nu faceti nimic.....ooopss...ma scuzati faceti...sa puneti bete in roate tot inseamna a face ceva. Din partea dvs foarte JOSNIC...........
Postat de Nataly pe 28-Oct-2008 18:53:49


Nu se mai poate de trait, trebuie de schimbat virful conducerii si anume, presedintele raionului Andrei Vacarciuc, care sta in birlogul sau ca ursul . Nu iese de frica .Nu -i ajunge puteri si cunostinte.Pe primarul Gheorghe Raileanu l-am auzit la radio , la televiziune, dar pe presedinte nu.Nu are curaj, dar cit se poate ascunde?Va veni vremea sa dee raspundere pentru timpul pierdut. Treziti-va oameni buni, desteptat-va .Problema conducerii cu 2 necunoscute-Vacarciuc, Balica se va rezolva. Asteptam. Acel de Netedu este si consilier raional, de ce nu se napusteste si asupra problemelor din raion, dar se opreste la oras.Care este scopul?De ce musca la oras, dar nu la raion .Lupii s-au pornit, dar oare nu vad si alta directie ?Primarul l-a calcat pe coada , pe Netedu, dar Vacarciuc de fricos ce e , nu scoate nicui un cuvint. Dar presa, radioul e putewrnic , le vor veni de hac .
Postat de XYZ pe 27-Oct-2008 17:04:47


Degraba va cadea si presedintele raionului,insa pe primar nu-l pot demite,doar daca prin judecata,ori prin referndum ceea ce este putin probabil caci Netedu nu are priza la popor.Propun sa-l lichidam pe Netedu.
Postat de lin pe 25-Oct-2008 17:50:09


Prima a fost demisa Maria Culesov. Consilierilor-comunisti le-a placut procesul si acum tind sa-l demita pe primar. Am auzit ca apoi vor trece si la presedinte. Pe Balica nu-l ating ca el este la fel omul comunistilor. Se vorbeste ca patanii falsifica si documente.
Postat de ion pe 24-Oct-2008 22:26:20


Se fac manevre inainte de alegeri in consiliu,sper ca primarul sa inteleaga o realitate: mai intii cazi si apoi te ridici si nu invers.Aparentele inseala...totul va fi ok la alegeri.
Postat de patriot pe 24-Oct-2008 19:16:02


Cimislia-capitala Regiunii SUD, BRAVO!!!!!!!!!!!!!
Cred ca comunistii lui Netedu au adus TV Moldova 1 la sedinta consiliului pentru a descredita orasul Cimislia ca sa nu fie votat ca centru al regiunii.
Sunt mindru ca orasul meu va fi centru Regiunii de Dezvoltare SUD!!!!!!!!!!!
Postat de Pavel pe 24-Oct-2008 16:22:48


Nu trebuie sa ne para rau si sa dam miinile in jos ....nu trebuie sa-i lasam sa se catsere pe spatele nostru ca si asa suntem gheboshi de tineri.Trebuie sa-i dam jos...Hai la miting,tineri bravi!Cei in virsta ghebosi au sa ramana ,iar noi sa indreptam spatele cu dreptate!!!Tinerii sunt fortsa care trebuie sa fie vazuta!
Postat de Lacra pe 24-Oct-2008 10:39:24


Da, ne-am trezit si noi ca nu place conducerea... Ma intreb ce am facut pina acum... ce am facut cind au fost alegeri... Oricum e prea tirziu. Ei au reusit sa vinda tot ce era de vindut si au pus banii in buzunar. Asa ca acum putem si la raspundere sa-i tragem, nu mai intoarcem nimic innapoi. E normal ca orice om sa se gindeasca intii la sine insusi si apoi la interesele altora, mai ales cind e vorba de un post ceva important, unde practic stai pe sacul cu bani... Imi pare rau, ca am ajuns asa zile :-(
Postat de Natalia pe 23-Oct-2008 23:28:56


cu asa Consilierii precis cu nu dam inainte... imi pare rau de tot ca am ajuns la asa ceva...multumesc -cetatean- p/u informatiile date...de le ar citi toti, sa isi daie lumea seama in ce oras si lume traiesc...
Postat de iio pe 23-Oct-2008 22:15:04


Consilierii din Cimislia se ocupa numai cu demiterea din functii a oamenilor care incearca sa faca ceva. Netedu, Griu, Raileanu, Negara sunt oamenii comunistilor. Scopul comunistilor este de a inrosi toata Moldova, indiferent prin ce metode. Jos cu asa consilieri. Pe cine ati ales dragi cimislieni. Ei sunt niste mafioti si papusi a comunistilor. Jos comunistii. Mergeti duminica la mitingul din MPAN sa luptam pentru dreptate.
Postat de cetatean pe 23-Oct-2008 20:18:23


toti consilierii au 90% interese personale numai 10 % din ei fac ceva treaba pentru oras e parerea mea si a mai auzito de la mai multi
Postat de hhh pe 23-Oct-2008 18:59:18


Primarul poate fi tras la raspundere administrativa si penala , daca incalca legislatia (semneaza documente ce aduc prejudicii materiale orasului s.a.), dar cosilierii- nu ! Ei pot primi decizii neghiobe si nu duc nici o raspundere. Consilierii din comisia de licitatie se joaca de-a licitatia - unora le ridica pretul terenurilor cu 1 mie lei , altora -cu sute de mii lei. Ce-i interfluera pe dinsii banii altora. principalul,ca ei sunt buricul pamintului. In rezultat timp de un an nu s-a dus nici o licitatie pina la sfirsit. La Briceni in centrul orasului 1 ar costa 10 mii lei, la Cimislia -peste 100 mii. Fiti realisti, Domnilor ! In viata voastra n-ati facut un gard, dar va visati mari strategi.
Postat de cetateanul pe 23-Oct-2008 17:45:58


Oameni buni deschidetive ochii...avem un primar care nui bun de nimci...sau vou va convine sa platiti taxe ne existente...sa traiti cu gunoishtile sub nas...informativa participati sa consilii ...vedeti shi voi cite propuneri pozitive au fost inaintae de consilieri pentru binele nostru shi a orashului nostru...intrun an shi....de cind e la conducer nu vad schimbari spre bine...odata ce vine acuzat...shi procuratura a pornit dosare penale contra primarului ceva este...vreau sa multumesc acestor consilieri ca incearca sa nedeschida ochii.Jos primaru este rushinea orashului cu asha un primar noi vom derada da el shi oamenii lui se va imbogati pe spatele nostru...
Postat de Realist pe 22-Feb-2009 23:35:58


Mii scirba de asa primar ...nu e un godpodar da o muiere care se plingr mereu...voi toti car ii tineti parte aduceti ceva argumente!!!Ce a facut primaru bun pentru orash???Il va minca pushkaria asta merita curaj la toti consilierii...doar ei ne vor aduce la normalitate...
Postat de Anti comunist pe 13-Jan-2010 15:24:39


Primarul mai bine decit ar striga in gura mare ca conducerea raionului il impiedica sa lucreze,mai bine sar apuca de lucru,caci a trecut un an si jumatete,si in afara de scincet ca toti ii pun bete in roate,nu am vazut nimic din urma lui,doar promisiunea ca Cimislia va fi un ,,oras european''
Postat de patriot pe 11-Nov-2008 18:41:29


Doriţi să fie activat Forum-ul?
Da.
Nu.
Nu ştiu.Radio Media online
0 900 00 900 sms 3883

< Februarie >
Lu Ma Mi Jo Vi Si Du
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
< 2024 >
Reînnoit
02 October 2023
Design & Programming by
Ciornii Alexandru

Pro Media SRL®
or. Cimislia, bd. Stefan cel Mare 14
tel: (241) 2-28-66 e-mail: bargan_andrei@mail.ru
publicitate@radiomedia.md info@radiomedia.md